Vogue v Českej republike a na Slovensku oznamuje svoje strategické plány na rok 2019

Vogue
Vogue

DJ/PR Vogue CS je vďaka spolupráci s množstvom svetových topmodeliek a popredných módnych fotografov považovaný za československú módnu bibliu.

V24 Media, vydavateľstvo Vogue CS, po úspešnom prvom roku svojich aktivít v Českej republike a na Slovensku, oznamuje strategické  plány na rok 2019. Spoločnosť plánuje navýšiť investície na rok 2019 s cieľom urýchliť rozvoj svojich základných aktivít ako sú napríklad:

• Vogue CS print a digitálne platformy

• Vogue eventy

• uzavretie exkluzívnych partnerstiev značky s globálnymi lídrami v oblasti módy, umenia a lifestyle

• vlastný vývoj technológií

• platformy venované lokálnym dizajnérom a umelcom

Vogue CS sa v roku 2018 podarilo úspešne zaplniť medzeru na českom a slovenskom trhu a vystúpiť ako hlas autority v oblasti luxusnej módy, ktorý svojim čitateľom dokáže podať veľmi osobitý a uznávaný obsah. Koncept módy, krásy, remesiel, designu a špičkový redakčný tím spoločne dodávajú úžasný obsah v printe i online a poskytujú tak čitateľom čerstvú inšpiráciu každý mesiac.

Som spokojná s výsledkami prvého roku a s vplyvom, ktorý Vogue CS rýchlo získal na našich domácich trhoch i v zahraničí. Teším sa na rok 2019, v ktorom s istotou môžem povedať, že budeme naďalej pokračovať v budovaní silného brandu, talentovaného tímu a predstavovanie inovatívnych nápadov tak, aby sa nám v Českej republike a na Slovensku podarilo perfektneuspokojiť dopyt po významnej módnej publikácii,“ uviedla majiteľka a riaditeľka V24 Media, Michaela Seewald.

Spoločnosť V24 Media ďakuje svojim klientom, partnerom, čitateľom, stúpencom, prispievateľom, popredným módnym značkám sveta a talentovaným modelkám, ktoré dodávajú pôvab stránkam Vogue a neuveriteľným fotografom i špičkovým zamestnávateľom, ktorí všetci pomáhajú budovať skutočne unikátnu módnu bibliu Vogue CS.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom