1. Nad parou zohrejeme sladkú smotanu. Nalámeme do nej bielu čokoládu a miešame, kým sa čokoláda rozpustí. Dáme vychladiť do chladničky.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
2. Spodok formy na pečenie si vyložíme papierom na pečenie, okraje natrieme olejom.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
3. Oddelíme si žĺtky od bielkov. Bielky šľaháme mixérom s lyžicou práškového cukru a štipkou soli, postupne prisypeme zvyšok cukru a prišľaháme ho do snehu. Postupne prišľaháme do snehu po jednom žĺtky a olej.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
4. Rukou opatrne primiešame k snehu preosiate kakao a múku, miešame kým sa suroviny nespoja.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
5. Cesto vylejeme do formy a uhladíme. Pečieme pri teplote 160 stupňov Celzia asi 15 -20 minút, podľa skúseností s vašou rúrou na pečenie. Špajľou skúsime cesto, či je prepečené. Upečený korpus dáme vychladiť.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
6. Do vychladenej smotany s čokoládou pridáme čerstvý syr a tvaroh.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
7. Šľaháme do tuha.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
8. Krém vylejeme na korpus.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
9. Krém uhladíme a dáme chladiť na minimálne 12 hodín, aby zákusok poriadne stuhol.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
10. Tortu podávame posypanú čokoládovými stružlinkami. Dobrú chuť!SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
1. Nad parou zohrejeme sladkú smotanu. Nalámeme do nej bielu čokoládu a miešame, kým sa čokoláda rozpustí. Dáme vychladiť do chladničky.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom