Youtube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Youtube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Múku preosejte, pridajte priamo do múky cukor, vanilku, kvasnice a soľ. Zmiešajte.Youtube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Potom pridajte vlažnú vodu a vajce.Youtube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Keď je cesto takmer hotové, primiešajte rastlinný olej.YouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Cesto má byť pružné a ohybné.
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Vložte ho do pripravenej misky a dajte do chladničky po dobu 1,5 hodiny.Youtube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Potom cesto na pomúčenej doske sformujte do valčeka.YouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Rozdeľte na približne rovnaké buchtičky. Malo by vám vyjsť približne 18 kusov.YouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Každý kus rozvaľkajte, potrite olivovým olejom a posypte cukrom.YouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Zrolujte po dĺžke do valčeka a valček zložte napoly.YouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Do stredu valčeka urobte nožom zárez. A strany pretočte hore, aby vznikla mašľa.YouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Buchty ukladajte na papier na pečenie.YouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Potrite ich rozšľahaným vajíčkomYouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Buchty pečieme 15-20 minút pri teplote 180 °C.YouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Buchty s cukrom pečieme do zlatista a chrumkava. Dobrú chuť!YouTube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Youtube
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom