Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Red Velvet Cupcake
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Shutterstock
10. augusta 2014 LifestyleRecepty a nápady od DámskajazdaSITA Diskusia()

Hriešne dobré – Red Velvet cupcakes

Klasický dezert v trochu inom prevedení.

Suroviny: šálka = 250 ml

1/2 šálky preosiatej hladkej múky, 2 PL holandského kakaa, 1 čl soli, 1 a 1/2 šálky cukru, 1 a 1/2 šálky oleja, 2 veľké vajíčka, na špičku noža červenej gélovej pasty, 1 čl vanilkového extraktu, 1 šálku cmaru, 1 a 1/2 čl sódy bikarbóny, 2 čl bieleho vínneho octa.

Cream Cheese krém na ozdobu:

110 g masla, 170 g Cream Cheese (alebo nátierkového masla bez príchute), 1 šálku práškového cukru preosiateho, 1/4 čl vanilkového extraktu.

Postup prípravy:

1. Rozohrejeme rúru na 180 stupňov Celzia. Papierové košíčky uložíme do formy na muffiny. Zmiešame dokopy múku, kakao a soľ.

2. S elektrickým mixérom vymiešame cukor s olejom. Po jednom prišľaháme vajíčka, potom farbu a vanilku,

3. Prišľaháme postupne múkovú zmes po troch častiach, po dvoch častiach postupne pridáme cmar. Premiešame vínny ocot so sódou bikarbónou a primiešame pomocou mixéra k zmesi cesta.

4. Naplníme cestom košíčky do dvoch tretín. Pečieme v rúre asi 20 minút. Koláčiky povyberáme a necháme vychladnúť ma mriežke.

5. Ručným mixérom vyšľaháme maslo izbovej teploty s nátierkovým maslom, cukrom a vanilkou do peny.

6. Cupcakes ozdobíme Cream cheese krémom a dáme vychladiť do chladničky.

Dobrú chuť!

Odporúčané články

The Super Elixir: Svetová novinka konečne na Slovensku! Elixír mladosti a krásy, ktorý pijú hviezdy svetového showbiznizu spraví s vaším telom zázraky Beauty tipy: 8 geniálnych trikov so soľou

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Recepty a nápady

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...