Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kelis
Kelis SITA/AP
27. januára 2014 Hudba od SITASITA Diskusia()

Kelis sľubuje, že nový album Food bude dramatický

Hoci predošlé správy hovorili, že speváčka si udrží elektronický štýl z predchádzajúcej nahrávky, nový album má prekvapiť orchestrom.

Americká speváčka Kelis odhalila detaily o pripravovanom albume Food.

Nahrala som ho s kompletnou kapelou,“ uviedla hudobníčka pre portál HipHollywood.com, ktorej predošlá štúdiovka Flesh Tone (2010) mala elektronický nádych. Ako uviedla, na novom albume zaznejú trúbky, strunové nástroje aj orchester.

Bude veľmi dramatický,“ prezradila speváčka.

Názov nahrávky, ktorú produkoval Dave Sitek, údajne vznikol spontánne, keďže sa hudobníčka a producent stretávali v kuchyni.

Nahrávali sme u Davea. Bolo nás veľa a všetci boli hladní. Tak sme jedli a nahrávali a spievali a zasa jedli,“ vysvetlila Kelis.

Album Food má vyjsť 22. apríla.

Tridsaťštyriročná Kelis, celým menom Kelis Rogers, pochádza z newyorského Harlemu a debutovala v roku 1999 albumom Kaleidoscope. Po ňom nasledovali nahrávky Wanderland (2001), Tasty (2003), Kelis Was Here (2006) a Flesh Tone (2010). Okrem toho má na konte aj výberovku The Hits (2008).

Najväčší komerčný úspech dosiahla s treťou štúdiovkou Tasty, na ktorej sa nachádza aj jej najväčší hit Milkshake. V rokoch 2005 až 2010 bol jej manželom rapper Nas, ktorému v roku 2009 porodila syna Knighta.

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.gigwise.com a z archívu agentúry SITA.

Odporúčané články

Hudson: Nahrávanie tretieho albumu som si poriadne užila Kelis vydá v apríli album Food

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Hudba

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...