Naplňte víkendové ráno lahodnou chuťou: Celozrnné lievance s medom vám dodajú energiu aj potešenie

Jahody cucoriedky lievacne zdrava strava
Foto: ilustračné, GettyImages

Urobte si skvelé víkendové raňajky. Tu vám prezradíme chutný recept na celozrnné lievance s medom. 

Nechajte svoje raňajky ožiariť slnečnými farbami čučoriedok a jahôd, a doprajte si kráľovský zážitok, ktorý zahreje vaše srdce i žalúdok. Zdvihnite svoju raňajkovú rutinu na vyšší level a doprajte si tento sladký počin, ktorý zlepší vaše ráno.

Vaša kuchyňa bude plná vôní, zábleskami úsmevov a šťavnatými lievancami, ktoré vás nabudia na víkendové plány.

Suroviny

  • 100 g hladkej múky,
  • 100 g celozrnnej pšeničnej hladkej múky,
  • 1 lyžička mletej škorice,
  • 2 ks vajcia,
  • 2 lyžičky kypriaceho prášku,
  • 1/4 lyžičky sódy bikarbóny,
  • 4 lyžice medu,
  • 120 ml cmaru,
  • grécky jogurt,
  • čučoriedky a jahody na ozdobenie.

Postup

Celozrnnú a bielu múku zmiešajte s kypriacim práškom, škoricou a sódou. V inej miske zmiešajte cmar, vajce, med a policu jogurtu.

Rozohrejte panvicu, potrite ju olejom a opekajte na nej lievance (2 až 3 lyžice cesta na jeden lievanec) zhruba 1-2 minúty na každej strane.

Podávajte s jogurtom, čučoriedkami, jahodami alebo iným ovocím.

Nechajte svoje chuťové poháriky zatancovať v dokonalej harmónii. Tieto lievance s medom sú viac než len jedlom – sú sladkým zrkadlom vašej jedinečnosti a bezstarostného šťastia. Povzbuďte svoje chute a doprajte si chvíle sladkého pohodlia s týmto neodolateľným receptom, ktorý je stvorený pre vašu dokonalú rovnováhu a radostný začiatok dňa

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom