Mikrovlnná rúra nás zabíja!

Rastlina
svetkolemnas.info

Vedeli ste o tom, že vlny z mikrovlnky menia molekulárnu štruktúru jedál a defacto jedlo zabíjajú? Pozrite si pokus s kvetinou a vodou, ktorý dokazuje, že voda prevarená v mikrovlnnej rúre rastlinku zabila.

Školáčkin nápad

Tento pokus bol prevedený na základnej škole v Sussexe, ako projekt do súťaže, ktorá podporuje záujem detí o vedu. Ako prvý krok dievčina prefiltrovala vodu a rozdelila ju na dve časti, pričom jednu prevarila na sporáku a druhú v mikrovlnke. Po tom, ako sa voda ochladila, s ňou zalievala dve rovnaké rastliny.

Hlavná myšlienka tohto projektu spočívala v zistení, či sa menia vlastnosti, alebo štruktúra jedál prihrievaných v mikrovlnnej rúre.
rastlina
pokus svetkolemnas.info

Jedlo ako liek

Akonáhle videli po 9 dňoch výsledky testu, zopakovali ho niekoľkokrát po sebe aj jej spolužiaci. Vždy s rovnakým výsledkom.

Dohady o mikrovlnnej rúre

O škodlivosti mikrovlnky sa polemizuje už dlho. Nejde ani tak o škodlivosť ožiarenia, ako o zmenu štruktúr, napríklad DNA, ktorú potom telo nedokáže rozpoznať.

Všetko, čo je vložené dnu, prejde rovnakým procesom a to zrýchlením pohybu molekúl.

Tieto pohyby spôsobia, že sa substancia zmení a zničí všetky vitamíny, proteíny aj minerály a ako vedľajší produkt vznikajú radiolytické prímesi, ktoré sa bežne v prírode nevyskytujú.

Telo takto prijatú potravinu buď uchová v tukových bunkách, aby sa pred touto zdegenerovanou potravou ochránilo, alebo sa jej čo najskôr zbaví. Napriek tvrdeniu výrobcov o bezpečnosti týchto prístrojoch, existujú prípady, kedy sa takýmto spôsobom zmenili vlastnosti látok a tie mali následky. Jasným dôkazom je aj tento pokus, ale aj prípad sestričky z Kanady, ktorá ohriala transfúznu krv v mikrovlnke a transfúziou zabila pacienta.

(ZDROJ: svetkolemnas.info)

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom