Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Horúca čokoláda, čili, kakao
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
7. januára 2018 LifestyleRecepty a nápady od DamskaJazda.skSITA Diskusia()

Pikantná horká čokoláda

Zahrejte sa počas sychravých mesiacov lahodných dúškom horúceho nápoja. Vyskúšajte tento a neobanujete.

Budeme potrebovať

150 g horkej čokolády, 25 cl smotany, 50 g mliečnej čokolády, 50 cl mlieka, 1 polievkovú lyžicu kukuričného škrobu, 1 polievkovú lyžicu kakaa v prášku, čili, škoricu, mletú vanilku a zázvor na dochutenie

 

Postup

V hrnci zmiešame kukuričný škrob s kakaovým práškom, mliekom a smotanou. Postupne začneme ohrievať, potom dochutíme vanilkou, škoricou, čili a zázvorom. Ak zmes začne vrieť, pridáme do nej na kúsky polámanú horkú a mliečnu čokoládu a šľaháme, kým zmes nadobudne jemnú krémovú konzistenciu. Rozdelíme do pohárov a podávame.

Odporúčané články

3 vynikajúce kokteily pre nezabudnuteľný Silvester 3 vynikajúce kokteily pre nezabudnuteľný Silvester

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Recepty a nápady

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...