Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Reštaurácia Hotela Matyšák
Matyšák
6. februára 2015 LifestyleLuxury od PRSITA Diskusia()

Reštaurácia Hotela Matyšák – vyskúšajte degustačné menu

BRATISLAVA 6. februára (PR) – Reštaurácia Hotela Matyšák, známa svojou výnimočnou kuchyňou ocenenou 14 čapicami rakúskej edície Gault&Millau už niekoľko rokov po sebe, si od 1.februára 2015 pripravila pre svojich hostí novú ponuku vo forme zážitkového menu.

„Po mimoriadnych úspechoch našich vín na medzinárodných, ale i domácich súťažiach sme hľadali spôsob ako sa čo najprirodzenejšie o tieto kvalitné vína podeliť. Preto sme prišli s myšlienkou snúbenia sa jedla s vínom vo forme degustačných – zážitkových menu“, hovorí riaditeľ Hotela Matyšák pán Miloslav Dvořák. Kombinácia delikátnych špecialít so správne zvoleným vínom nechá vyniknúť kráse a rôznorodosti jednotlivých odrôd. Táto ponuka nie je určená len pre odborníkov a gurmánov, ktorí vedia oceniť kvalitné vína a jedlo. Naopak, ponúkané 3 a 5-chodové večere môžu osloviť a potešiť širšiu verejnosť. Sú určené pre páry, pre ktoré vrámci blížiaceho sa Sviatku sv. Valentína chystáme malý darček. Ale i pre väčšie či menšie skupiny, pracovné stretnutie alebo zákazníkov, ktorí si prídu vychutnať pripravené špeciality v príjemnom prostredí reštaurácie.

Delikatesy pripravené pod taktovkou šéfkuchára Braňa Križana sú podávané formou 3, 5, alebo 7-chodoveho degustačného menu. Ku každému z ponúkaných jedál starostlivo vyberá vhodný druh vína osobne Peter Matyšák. Degustačné menu pripravovane z tých najlepších čerstvých surovín z vlastnej Bio farmy a od rokmi preverených dodávateľov, bude pravidelne obmieňané s ohľadom na sezónnosť použitých surovín. Veríme, že si nájdu miesto v plánovacích kalendároch širšej klientely.

„Tešíme sa na vašu návštevu!”

Napriek tomu, že rezervácie v reštaurácii Hotela Matyšák nie sú povinné, odporúčame, aby si zákazníci telefonicky objednali miesto a zvolenie menu vopred. Pomôže to predísť prípadnému sklamaniu z čakania a zároveň nám umožní ponúknuť služby na profesionálnej úrovni, ktorá sa očakáva.

www.vinomatysak.sk

Odporúčané články

Viete si predstaviť jedlá z hliny? Šéfkuchár z Tokia z nej varí tieto špeciality 3 veci, ktoré ste o hamburgeri zaručene nevedeli

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Luxury

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...