Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
tipy, variť, varenie, jedlo, culinarium, hrniec, gazdinka, žena,
shutterstock.com
19. júna 2017 od DamskaJazda.skSITA Diskusia()

Súťaž o balíček prívarkov Carpathia a výbavu na varenie vo folklórnom štýle vyžrebovaná

Domov, to je vôňa a chuť poctivo pripraveného jedla. Mnohí z nás si domov nevedia predstaviť bez poctivého prívarku, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou tradičnej slovenskej kuchyne.

Obľube sa teší najmä vďaka jednoduchej príprave, vysokej výživovej hodnote a rozmanitosti chutí. Prívarok si môžete prichystať na mnoho spôsobov – tekvicový, zemiakový či hrachový.

Privarok_fazulovy.jpg Privarok_sosovicovy.jpg

Obľúbenou slovenskou klasikou je však šošovicový. Ten si môžete teraz dopriať bez zdĺhavého namáčania šošovice a pochutnať si na ňom kedykoľvek vás napadne. Stačí, ak siahnete po novinke značky Carpathia – hustom šošovicovom prívarku, ktorý vďaka uvareným a až následne usušeným strukovinám, pripravíte do 15 minút.

Privarok_zemiakovy.jpg

Výhodou je tiež prírodné zloženie prívarku. Nájdete v ňom len to, z čoho si ho doma sami varievate – šošovicu, zápražku a korenie. Pridáte tak už len vodu a smotanu a za chvíľku máte na stole chutné a poctivé jedlo ako od mamy alebo babičky. A okrem šošovicového ponúka Carpathia aj ďalšie dva druhy príchutí – zemiakový a fazuľový.

Súťaž

Otázka: Aké ingrediencie musíte pridať k prívarkom Carpathia, aby ste pripravili hotový pokrm?

Výherca získa balíček prívarkov Carpathia a výbavu na varenie vo folklórnom štýle. Odpovede posielajte do 30.06.2017.

Výherca: Miroslava Jadrná

Oops! Je nám ľúto, ale tento formulár nepracuje správne, problém je na našej strane. Pre nápravu situácie nás môžete kľudne kontaktovať.

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...