Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Varenie, variť, kuchyňa,
www.thinkstockphotos.com
18. júla 2017 od DamskaJazda.skSITA Diskusia()

Súťaž o 3 balíčky kvalitných repkových olejov vyžrebovaná

Repkový olej by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Preto sme pre vás pripravili súťaž o 3 balíčky olejov Flaviol. Vďaka svojej univerzálnosti, ho určite využijete vo svojej kuchyni a nebudete chcieť iný. Veď dnes už patrí repkový olej k naozaj najpoužívanejším olejom.

Repka olejná je na našich poliach už desaťročia tradičnou plodinou, ktorá sa v súčasnosti pestuje najmä pre produkciu kvalitného potravinárskeho oleja. Vďaka šetrnému spracovaniu kvalitného semena repky olejnej, dopestovaného na slovenských poliach si oleje Flaviol zachovávajú vysoký podiel vitamínov A, D, E a K, množstvo antioxidantov, enzýmov a minerálnych látok. Navyše, spomedzi všetkých bežne používaných rastlinných olejov vynikajú repkové oleje Flaviol aj ideálnym pomerom omega-3 a omega-6 mastných kyselín.

 

Zabudnite na mýty, ktoré kolujú medzi ľuďmi o tomto druhu olejov. Kvalitný repkový olej neobsahuje škodlivé látky. Práve naopak obsahuje množstvo prospešných látok pre naše zdravie.

3 dôvody, prečo používať repkový olej:

  1. Bohatý zdroj omega-3 mastných kyselín
  2. Vhodný do studenej i teplej kuchyne
  3. cenný zdroj prospešných látok

Môžete vyhrať 3x balíček olejov Flaviol. V každom balíčku sú dva oleje:

Flaviol repkový olej panenský 0,5 l

Flaviol repkový olej 0,5 l

 

Súťažná otázka: Aké vitamíny obsahuje repkový olej Flaviol?

Súťaž trvá do 25.7.2017.

Súťaž už skončila.

Výhercovia:

Iveta Moravčíková

Júlia Folvarčíková

Ivana Zončáková

Oops! Je nám ľúto, ale tento formulár nepracuje správne, problém je na našej strane. Pre nápravu situácie nás môžete kľudne kontaktovať.

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...