Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Pečený baklažán v lístkovom ceste, recepty, večera, varenie, koláč
Thinkstock
9. decembra 2014 LifestyleRecepty a nápady od DamskaJazda.skSITA Diskusia()

Tip na ľahkú večeru: Pečený baklažán v lístkovom ceste

Dnes sa už nemusíte trápiť čo uvariť na večeru. Pripravte nasledujúci recept a problém vyriešený.

Na Pečený blaklažán v lístkovom ceste budeme potrebovať:

Suroviny

lístkové cesto, 1 baklažán, 3 konzervy tuniaka v olivovom oleji, 50 g parmezánu, 1 hrsť pažítky, 1 lyžica horčice, olivový olej, 2 veľké paradajky, soľ a mleté čierne korenie

Postup:

Tuniaka sceďte a odložte bokom. Baklažán a paradajky nakrájajte na tenké plátky a poukladajte na vymastený plech na pečenie.

Pečte asi 20 minút pri teplote 170 °C, vyberte a odložte bokom.

Tuniaka a horčicu vymiešajte v miske. Nakrájajte syr parmezán.

Na ďalší plech rovnomerne rozložte lístkové cesto a poukladajte naň vrstvu baklažánu, syra, paradajok a tuniaka.

Tento krok opakujte ešte dvakrát a dajte piecť do rúry na 10 minút pri teplote 170 °C.

Odporúčané články

Tip na ľahkú večeru: Zeleninový chrbát Tip na ľahkú večeru: Morčacie s grapefruitom

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Recepty a nápady

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...