Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Tip na účes: Antické vlny
thinkstock.com
16. októbra 2014 Móda a krásaVlasy od DamskaJazda.skSITA Diskusia()

Tip na účes: Antické vlny

Účesy, účesy, ach tie účesy… Stále nám vŕtajú v hlave. Chceme byť stále iné, vymýšľame, skúšame. Je to taká typická ženská vlastnosť. Keď už aj máte jednoduchý účes, skúste ho okoreniť! Aj vlny môžu byť stále iné.

Rozpustené vlasy sú krásnym symbolom ženstva. Nádherné sú rovné aj zvlnené. Tentokrát vám prinášame tip na tzv. Antický štýl vĺn alebo moderný Gatsby style.

Teraz už viete tento imidž docieliť aj doma. Vlhké vlasy jemne presušte guľatou kefou dosucha. Suché vlasy oddeľte na štyri časti. Od predných až po zadné. Začnite zozadu. Zoberte do rúk prameň vlasov a vopred predhriatú kulmu chyťte do rúk. Otvorte lišty kulmy a uchopte prameň vlasov až pri korienku. Zaklapnite lišty kulmy a otočte kulmu 180 stupňov smerom dolu. Prechádzajte kulmou po prameni vlasov, pričom pokračujte s otáčavými pohybmi smerom von, až kým sa nedostanete na koniec prameňa. Tento proces opakujte, kým nie je celý prameň rovnomerne zvlnený. Začnite opakovať kulmovanie v ostatných častiach prameňov.

Prečítajte si: Viete, aká farba na vlasy sa vám hodí? Otestujte sa!

Keď už sú všetky vlasy natočené, zoberte si kefu s mäkkými štetinami, určenú pre jemné vlasy. Prečesávajte vlasy po úsekoch tak, aby sa vlny zliali do jedného celku. V prípade potreby použite sponky. Zafixujte vlasy stredne tužiacim lakom, aby účes zostal trvácnym.

Veľkosť vĺn je závislá od veľkosti kulmovej hlavice. Čím hrubšia, tým budú vlny objemnejšie.

Odporúčané články

Mokrý efekt. Neskutočne sexy účes Čo prezradí farba vlasov o žene?

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Vlasy

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...