Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
vlasy, vrkoč, účes, žena, beauty, krása, krásna, cop, oči, mejkap
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
shutterstock.com
28. apríla 2014 Móda a krásaBeauty - tvár a teloVlasy od DamskaJazda.skSITA Diskusia()

Tip na účes: Rafinovaná romantika

Účes v štýle učesaná/neučesaná obľubujú známe celebrity. Vedia prečo. Priťahuje totiž pozornosť viac než šperky.

Nechajte sa zlákať dnešnou inšpiráciou na účes a oslňte toho pravého. Ako na to?

Vlasy rozdeľte do štyroch vodorovných sekcií. Potom všetky partie postupne natočte žehličkou na vlasy. – postupujte odspodu dohora.

Vlasy v dvoch spodných častiach natáčajte striedavo smerom doprava doľava. Kadere v dvoch vrchných partiách natáčajte iba smerom dozadu.

Vlny nechajte úplne vychladnúť. Potom vlasy z horných partií od korienkov až ku končekom natupírujte a spevnite lakom.

Pokiaľ máte jemné vlasy, natupírujte celú hlavu. Hrivu rozdeľte na strane cestičkou a sčešte ich kefou zľahka nabok . Kým začnete vlasy splietať do vrkoča, rozdeľte si ich na dva silnejšie a na dva slabšie pramene.

Potom z prameňov, ktoré sa nachádzajú na okraji, odoberte slabý pramienok vlasov a vložte ho doprostriedka vrkoča.

Takýmto spôsobom pramene striedajte a zapleťte do vrkoča. Keď ho budete mať hotový, prstami z neho opatrne povyťahujte pramienky, aby vrkoč získal strapatý dojem.

Nakoniec celý účes zafixujte lakom na vlasy.

Promo Podnikám.sk Osaďanová

Odporúčané články

6 perfektných tipov pre krásne kučery Tip na účes: Kúzlo asymetrických vĺn

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Bezplatný email raz týždenne s novinkami z DamskaJazda.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané články

Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.