Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
šalát
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
19. marca 2016 LifestyleRecepty a nápady od DamskaJazda.skSITA Diskusia()

Tip na zdravú Veľkú noc? Vyskúšajte recept na cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

Čo tak urobiť si trošku inú Veľkú noc a pripraviť čosi netradičné? Alebo skvelý tip na ľahkú večeru!

Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

Recept na 4 porcie

Čas prípravy: 15 minút

Čas na varenie: 60 minút

 

Potrebujeme:

2 veľké cvikle (400 g)

1 balenie rukoly

syr parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“

hrsť vlašských orechov „Naše BIO“

4 lyžice olivového oleja „BILLA Premium extra virgin“

6 ks červených reďkoviek

soľ, čierne korenie

4 ks celozrnného pečiva

 

Postup:

Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom. Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom. 

Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná

Odporúčané články

Veľká jarná revízia ľavou-zadnou: 7 tipov, ktoré ocení každá gazdinka Veľkonočné zajačiky

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Recepty a nápady

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...