Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
šalát
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
12. apríla 2020 LifestyleRecepty a nápady od DamskaJazda.skSITA Diskusia()

Tip na zdravú Veľkú noc? Vyskúšajte recept na cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

Čo tak urobiť si trošku zdravšiu Veľkú noc a pripraviť čosi netradičné? Alebo skvelý tip na ľahkú večeru!

Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

Recept na 4 porcie

Čas prípravy: 15 minút

Čas na varenie: 60 minút

Potrebujeme:

2 veľké cvikle (400 g)

1 balenie rukoly

syr parmezán

hrsť vlašských orechov

4 lyžice olivového oleja

6 ks červených reďkoviek

soľ, čierne korenie

4 ks celozrnného pečiva

Postup:

Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom. Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom. 

Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná

K téme

7 jednoduchých veľkonočných inšpirácií pre vaše deti Juraj Bača verí ľuďom: Vraj ich koronavírus môže zmeniť

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Bezplatný email raz týždenne s novinkami z DamskaJazda.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

K téme

Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.