Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
topinky s hubovým maslom, hubová nátierka, pomazánka, jedlo, recepty,
shutterstock.com
19. augusta 2014 LifestyleRecepty a nápady od DamskaJazda.skSITA Diskusia()

Pomazánky pre fajnšmekrov: Topinky s hubovým maslom

Existuje snáď niečo lepšieho, ako si na čerstvé chrumkavé pečivo natrieť lahodnú pomazánku? Dnes vám preto prezradíme recept na jednu z nich.

Na hubové maslo budeme potrebovať:

Suroviny:

250 g masla, 1 cibuľu nakrájanú na jemno, 3 posekané strúčiky cesnaku, 2 štipky tymianu, 250 g pokrájaných šampiňónov, 30 g pokrájaných húb, 2 lyžice brandy, šťavu z polovice citróna, malú hrsť nasekaného estragónu a petržlenovej vňate

Postup:

V panvici na 50 g masla opečte cibuľu, pridajte cesnak a tymián a dopečte ešte minútu. Pridajte huby a opekajte asi 8 minút domäkka. Vlejte brandy a citrónovú šťavu, nechajte tekutinu vypariť a stiahnite oheň. Vsypte bylinky, osoľte, okoreňte. Keď zmes vychladne, primiešajte huby so zostávajúcim maslom. Pomazánku rozdeľte do formičiek a dajte do chladničky.

Odporúčané články

Tip na ľahkú večeru: Morčacie s grapefruitom Tip na ľahkú večeru: Chutné kuracie s paprikou

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Recepty a nápady

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...